Ungdomsläger 2018

Träna golf med våra elitspelare och Per och Philip!

I träningavgiften för Ungdomslägret ingår bl a:

• Träning och spel alla lägerdagar
  • Träningspass med Per och Philip, våra PGA-utbildad tränare
  • Övningspass med våra duktiga elitspelare
  • All träning planeras av PGA-utbildad tränare
  • All träning utgår från svenska golfförbundets material Golfäventyret
  • Boken Golfäventyret ingår för dem som inte fått den på träning
  • Lunch och mellanmål
  • Startavgift till Teen Cup/ Viksjö Teen Cup 2018
  • Avslutningsaktiviteter och glass

Anmälan till lägret sker via formuläret längst ner på denna sida. Har du sett att vi har ett KM-läger?

Lägerupplägg:
Onsdag 20 juni-Teen Cup 2018.
Separat anmälan görs via Min Golf eller i shopen. Heldagsaktivitet. Lunch, frukt och mellanmål ingår.

Måndag 2 juli- Samling 9.00. Indelning i grupper. Range. Bunker. Några tider finns bokade från 16.00 på stora för dem som vill spela mer.

Tisdag 3 juli- Närspelstränng. Grupperna tränar med Alignment Pro och Golf in Sync.

Onsdag 4 juli- Range. Putt och chip. Några tider finns bokade från 16.00 på stora för dem som vill spela mer.

Alla grupper har rangepass, tränar puttning, bunker och spel på bana. Alla grupper har pass med Per eller Philip. Övriga träningstimmar ansvarar våra elitspelare för träningspassen. Frukt, lunch och mellanmål ingår måndag-fredag.

Teen Cup och Viksjö Teen Cup onsdag 20 juni och sedan fortsätter lägret måndag 2 juli-onsdag 4 juli klockan 09:00-16:00.
Starttider, från 08:00, för Teen Cup meddelas via Min Golf och på anslagstavlan i klubbhuset. Anmälan till Teen Cup görs på egen hand i Min Golf eller i shopen. Föräldrar behövs ev. som markörer. Uppgiften är att gå med de barn som behöver hjälp runt aktuell bana under trevliga former och hjälpa till att räkna antal slag. Ingen tidigare förkunskap om golf eller golfregler behövs! Läs mer om Teen Cup >>. Från 17 års ålder spelas Viksjö Teen Cup. Förstapris- en 25 min lektion med Per eller Philip.

Pris för ungdomslägret 2018 är:
1 895 kr
Barnet är medlem i Viksjö GK eller Järfälla GK. Teen Cup/ Viksjö Teen Cup ingår.
2 795 kr Barnet är medlem i annan golfklubb. Barnet får ett träningsmedlemskap i Viksjö GK och en greenfeespelrätt som gäller under hela 2018. Det innebär att man om man uppfyller ställda krav får spela på banan mot juniorgreenfee.

Pris för enbart Teen Cup/ Viksjö Teen Cup är:
500 kr
 Medlem i Viksjö GK eller Järfälla GK. I betalningen ingår tävling, lunch och aktiviteter görs i shopen. Förälder behöver ev. gå med som markör.
Teen Cup är en heldagsaktivitet med tävling och gemensam avslutning på Stora Övningsfältet. Dagen slutar kl. 16.00.

junioradmin@viksjogk.se

Tänk på:
Vi kommer att vara ute så ta med "kläder för väder".
Ta även med vattenflaska och alla klubbor till varje lägerdag.

OBS! Sista dag för anmälan till lägret och Teen Cup är den 15 juni.
Vid överanmälningar har medlemmar i Viksjö GK eller Järfälla GK förtur så länge de har anmält sig inom utsatt anmälningstid.

Bokningsinformation

Juniorverksamheten Viksjö GK

Bokning och betalning av Ungdomslägret 2018

Betalning - Ungdomsläger 2018

Namn Antal Enhetspris Summa
Betalning för Ungdomsläger 2018 Barnet medlem i Viksjö GK 1 1895 kr 1895 kr
Moms: 0,0 kr
Totalt: 1895 kr
Payex logo Betalning kommer att ske
via Payex säkra betalsida.

Juniorverksamheten Viksjö GK