Träningsanmälan Vår-höst Ungdom 2018

Nu är våren snart här och då är det dags att starta utomhussäsongen på Viksjö GK.
Det ser vi fram emot! Välkommen på träning önskar Per, Philip, Linus och Markus.

I årets träningsavgift ingår bl a:

 • Gruppträning 2 eller 3 pass i veckan, minst 2,5 timme per vecka. Minst ett pass med PGA-utbildad tränare.
 • Nytt för i år är att vi har träningspass även på lördagar.
 • Fysträning pågår sedan tidigare i Lundskolan tom v. 16. Är du intresserad av fysen kan du kontakta oss via mejl.
 • Alla som anmäler sig till träning kan vara med på öppen träning på stora övningsfältet kl. 9.00-11.00 under v.15-v.18.
 • Spelpass på bana under veckorna 19-24 och v.33-v.38.
 • Rangebollar under passen.
 • Förbokningsavgift 50kr per person och spelpass på banan.
 • Klubbtröja.
 • Vattenflaska.
 • Fysträning. 1 dag/v under träningsveckorna springer vi nya spåret och kör lite övningar.
 • Fredagstävlingar- vår egen utvecklingstour, tävlingsavgift och förbokningsavgift ingår.
 • Ungdomsfestival med grillning och lagtävling på banan.
 • Priser på Fredagstävlingarna och Ungdomsfestivalen.
 • Öppen träning på lördagar under hösten.


Utomhussäsongen börjar med start måndagen den 7 maj!
Under sommaren kan du vara med på läger, mer information om dem kommer! Kostnad för läger ingår inte i träningsavgiften för 2018.

Vilken grupp ditt barn kommer att träna i finns att läsa här>>  Schema kommer att publiceras inom kort.
Alla juniorer i träning behöver betala två separata avgifter. En träningsavgift och ett medlemskap med minst greenfeespelrätt i Viksjö GK. Detta för att vi ska följa uppsatta regler från Riksidrottsförbundet och Svenska Golfförbundet. Träningsmedlemskapet för juniorer i Viksjö GK kostar 600kr och du betalar för minst en greenfeespelrätt a´ 300kr. Totalkostnad för träningsmedlemskapet blir 900kr. Vill du ha en annan spelrätt kopplad till ditt barns medlemskap kontaktar du kansliet efter det att du fått hem fakturan, så får du hjälp med att teckna den spelrätt du önskar. Mejla Eva på kansliet, så hjälper hon dig!
Man kan inte vara passiv medlem om man är med på Ungdomsträningen. Det utgår ingen deposition/städavgift i träningsmedlemskapet. För dig som redan har betalat medlemskap och spelrätt för ditt barni Viksjö GK för 2018, du får tillbaka din deposition/städavgift om du är med på någon av städdagarna. Mer info om dem kommer.

Knatte till Ungdom= Träningsavgiften för 2018 ligger på 2450kr.
Träningsavgift för dem som kommer från Knatte och blir Ungdom och inte har betalat medlemsavgift och spelrätt för Viksjö GK för 2018 är totalt 3350kr.  Faktura på träningsmedlemskap och spelrätt kommer att skickas hem efter det att träningsavgiften är betald längre ner på sidan. Det blir alltså en betalning nu i samband med träningsanmälan och en avgift/faktura kommer att skickas hem för betalning av träningsmedlemskap och spelrättsavgift för ditt barn.
Om ditt barn är medlem i Järfälla GK- mejla kansliet, så får du hjälp med att byta klubb från Järfälla GK till Viksjö GK. Du måste aktivt byta klubb på ditt barn efter det att du betalat träningsavgiften!

Ungdom= Träningsavgiften för 2018 ligger på 2450kr resp. 3250kr
Om ditt barn redan betalat medlemskap och spelrätt i Viksjö GK för 2018 är kostnaden 2450kr för grupp YU 1-3 och U1-U7 som har träning 2 gånger i veckan plus ett spelpass (se träningsgrupper) Träningsavgift för dem som inte har betalat medlemsavgift och spelrätt för Viksjö GK för 2018 är totalt 3350kr. Faktura på träningsmedlemskap och spelrätt kommer att skickas hem efter det att träningsavgiften är betald längre ner på sidan. Det blir alltså en betalning nu i samband med träningsanmälan och en avgift/faktura kommer att skickas hem för betalning av träningsmedlemskap och spelrättsavgift för ditt barn. Om ditt barn är medlem i Järfälla GK- mejla kansliet, så får du hjälp med att byta klubb från Järfälla GK till Viksjö GK. Du måste aktivt byta klubb på ditt barn efter det att du betalat träningsavgiften!

3250kr  kostar träningsavgiften för grupp U8-U10 som har träning 3 gånger i veckan plus ett spelpass (se träningsgrupper)

Informations/föräldramöte 19 april kl. 18.00-19.00.
Tävlingsinformation 19 april kl. 19.00-20.30
Varmt välkommen du som vill veta mer om Ungdomsträningen på Viksjö GK.

Träningsanmälan

Betalning - Träningsanmälan Vår-höst Ungdom 2018

Namn Antal Enhetspris Summa
Träningsavgift Ungdom 2018 2 pass/v. 1 2450 kr 2450 kr
Moms: 0,0 kr
Totalt: 2450 kr
Payex logo Betalning kommer att ske
via Payex säkra betalsida.