Träningsanmälan Vår-höst Knatte 2018

Nu är våren snart här och då är det dags att starta utomhussäsongen på Viksjö GK.
Det ser vi fram emot! Välkommen på träning önskar Per, Philip, Knattecoacher och ledare

I årets träningsavgift på 1300kr ingår bl a:

 • Gruppträning 1 pass a´ 1  1/2 timme per gång per vecka. Träning leds av utbildade ungdomar och föräldrar.
 • Passupplägg och pedagogiskt innehåll sammanställs av junioransvarig PGA-utbildad tränare.
 • All träning utgår från svenska golfförbundets material "Golfäventyret"
 • Boken "Golfäventyret" ingår i träningsavgiften.
 • Max 12 barn per grupp. Förtur för tidigare juniorer i träning. Turordning gäller i andra hand.
 • Träningsdagar i år är måndagar, tisdagar och söndagar.
 • Träningstid vardagar kl. 18.00-19.30. Söndagar kl. 9.00-10.30.
 • Söndagsträningen v.18-23 och v.33-38. Vardagar v.19-24 och v.33-38
 • Spelpass på bana under veckorna 20-24 och v.33-v.38. Lör kl.9.00-10.30.
 • Rangebollar under passen.
 • Förbokningsavgift 50kr per person för spelpass på banan under träning.
 • Klubbtröja.
 • Vattenflaska.
 • Fysträning. 1 dag/v under träningsveckorna springer vi nya spåret och kör lite övningar. Obs. föräldrar måste vara med på dessa pass!
 • Fredagstävlingar- vår egen utvecklingstour, tävlingsavgift och förbokningsavgift ingår.
 • Tävlingsavgift för vår egen MiniTour ingår.
 • Tävlingsavgiften för SGDFS MiniTourer på klubben ingår.
 • Viksjö Junior Cup med spel, lekar och grillning på stora övningsfältet lördagen 16 juni.


Utomhussäsongen börjar med start söndagen den 6 maj!
Söndagen den 17 juni tom onsdagen den 20 juni kan du vara med på läger, mer information om lägret kommer! Kostnad för läger ingår inte i träningsavgiften för 2018.

Knatte= Träningsavgiften för 2018 ligger på 1300kr. 
Om ditt barn redan betalat medlemskap och spelrätt i Viksjö GK för 2018 är kostnaden 1300kr.
Du som är med som ledare eller intresserad av att vara med som ledare i år, fyll i det i anmälan så kontaktar vi dig! Alla ledare kommer att få välja ett ledarkit som tack.

Knatte ej medlem i Viksjö GK eller medlem i Järfälla GK=  Träningsavgiften kostar 1300kr plus träningsmedlemskap och spelrätt Viksjö GK 2018=2200kr. 
Träningsavgift för de Knattar som inte har har betalat medlemsavgift och spelrätt för Viksjö GK för 2018 är totalt 2200kr.  Faktura på träningsmedlemskap och spelrätt kommer att skickas hem efter det att träningsavgiften är betald längre ner på sidan. Det blir alltså en betalning nu i samband med träningsanmälan och en avgift/faktura kommer att skickas hem för betalning av träningsmedlemskap och spelrättsavgift för ditt barn.
Om ditt barn är medlem i Järfälla GK- mejla kansliet, så får du hjälp med att byta klubb från Järfälla GK till Viksjö GK. Du måste aktivt byta klubb på ditt barn efter det att du betalat träningsavgiften!
Du som är med som ledare eller intresserad av att vara med som ledare i år, fyll i det i anmälan så kontaktar vi dig! Alla ledare kommer att få välja ett ledarkit som tack.

Golfkul till Knatte=Träningsavgiften kostar 1300kr plus träningsmedlemskap och spelrätt Viksjö GK 2018= 2200kr
.
Träningsavgift för dem som kommer från Golfkul och blir Knattar som inte har har betalat medlemsavgift och spelrätt för Viksjö GK för 2018 är totalt 1300kr.  Faktura på träningsmedlemskap och spelrätt kommer att skickas hem efter det att träningsavgiften är betald längre ner på sidan. Det blir alltså en betalning nu i samband med träningsanmälan och en avgift/faktura kommer att skickas hem för betalning av träningsmedlemskap och spelrättsavgift för ditt barn.
Om ditt barn är medlem i Järfälla GK- mejla kansliet, så får du hjälp med att byta klubb från Järfälla GK till Viksjö GK. Du måste aktivt byta klubb på ditt barn efter det att du betalat träningsavgiften!
Du som är med som ledare eller intresserad av att vara med som ledare i år, fyll i det i anmälan så kontaktar vi dig! Alla ledare kommer att få välja ett ledarkit som tack.

Knatte+= Ett pluspass i veckan med tränarassistent kostar 900kr extra utöver ordinarie träningsavgift. 
Från 10 års ålder finns en möjlighet för 20 knattar att träna en extra gång i veckan med en av våra tränarassistent. Vi kan erbjuda två grupper om tio barn i varje grupp. 
De barn som deltog i Knatte+ 2017 kan anmäla och betala direkt. Övriga intresserade bockar i intresseanmälan i anmälningsformuläret, så återkommer vi om det finns plats. Det extra passet ligger på samma tid som knatteträningen men på en annan dag. Man tränar då måndag och onsdag eller tisdag och torsdag. Förtur gäller för de som var med förra året. I övrigt gäller turordning. 

Vilken grupp ditt barn kommer att träna i finns att läsa här inom kort. Schema kommer också att publiceras inom kort.
Alla juniorer i träning behöver betala två separata avgifter. En träningsavgift och ett medlemskap med minst greenfeespelrätt i Viksjö GK. Detta för att vi ska följa uppsatta regler från Riksidrottsförbundet och Svenska Golfförbundet. Träningsmedlemskapet för juniorer i Viksjö GK kostar 600kr och ditt barn betalar för minst en greenfeespelrätt a´ 300kr. Totalkostnad för träningsmedlemskapet blir 900kr. Vill du ha en annan spelrätt kopplad till ditt barns medlemskap kontaktar du kansliet efter det att du fått hem fakturan, så får du hjälp med att teckna den spelrätt du önskar. Mejla Eva på kansliet, så hjälper hon dig!
Man kan inte vara passiv medlem om man är med på Knatteträningen. Det utgår ingen deposition/städavgift i träningsmedlemskapet. För dig som redan har betalat medlemskap och spelrätt i Viksjö GK för 2018, du får tillbaka din deposition/städavgift om du är med på någon av städdagarna. Mer info om dem kommer.

Informations/föräldramöte 18 april kl. 18.00-19.00. Varmt välkommen du som vill veta mer om Knattelträningen på Viksjö GK.

Träningsanmälan

Betalning - Träningsanmälan Vår-höst Knatte 2018

Namn Antal Enhetspris Summa
Träningsavgift Knatte medlem i Viksjö GK 1 1300 kr 1300 kr
Moms: 0,0 kr
Totalt: 1300 kr
Payex logo Betalning kommer att ske
via Payex säkra betalsida.