Träningsanmälan Vår-höst Golfkul 2018

Nu är våren snart här och då är det dags att starta utomhussäsongen på Viksjö GK.
Det ser vi fram emot! Välkommen på träning önskar Per, Philip och Golfkulledare

Golfkulgrupperna fylls varje år på av "nya" 6-åringar. Så grupperna som ligger ute är de juniorer som var med 2017. Nya träningsgrupper kommer att läggas ut vartefter anmälan inkommer. Sista dag för betalning för träningsavgiften är fredagen den 20 april.

I årets träningsavgift på 550kr ingår bl a:

• Gruppträning 1 pass a´ 1  1/2 timme per gång per vecka. Träning leds av utbildade föräldrar.
  • Passupplägg och pedagogiskt innehåll sammanställs av junioransvarig PGA-utbildad tränare.
  • All träning utgår från svenska golfförbundets material "Golfäventyret"
  • Boken "Golfäventyret" ingår i träningsavgiften.
  • Max 12 barn per grupp. Förtur för tidigare juniorer i träning. Turordning gäller i andra hand.
  • Träningsdagar i år är onsdagar, torsdagar och söndagar. Golfkulgrupper (med 2017). Fylls på efterhand
  • Träningstid vardagar kl. 18.00-19.30. Söndagar kl. 9.00-10.30.
  • Klubbtröja.
  • Vattenflaska.
  • Viksjö Junior MiniCup med spel, lekar och grillning på stora övningsfältet lördagen 16 juni.
  • Alla Golfkulare har fritt spel alla dagar på stora övningsfältet med möjlighet att låna träningsmaterial.

Utomhussäsongen börjar med start onsdagen den 3 maj!

Knatte= Träningsavgiften för 2018 ligger på 550kr.
Om ditt barn redan betalat medlemskap och spelrätt i Viksjö GK för 2018 är kostnaden 550kr.
Du som är med som ledare eller intresserad av att vara med som ledare i år, fyll i det i anmälan så kontaktar vi dig! Alla ledare kommer att få välja ett ledarkit som tack.

Golfkulare ej medlem i Viksjö GK eller medlem i Järfälla GK=  Träningsavgiften kostar 550kr plus träningsmedlemskap och spelrätt Viksjö GK 2018=1450kr.
Träningsavgift för de Golfkulare som inte har har betalat medlemsavgift och spelrätt för Viksjö GK för 2018 är totalt 1450kr.  Faktura på träningsmedlemskap och spelrätt kommer att skickas hem efter det att träningsavgiften är betald längre ner på sidan. Det blir alltså en betalning nu i samband med träningsanmälan och en avgift/faktura kommer att skickas hem för betalning av träningsmedlemskap och spelrättsavgift för ditt barn.
Om ditt barn är medlem i Järfälla GK- mejla kansliet, så får du hjälp med att byta klubb från Järfälla GK till Viksjö GK. Du måste aktivt byta klubb på ditt barn efter det att du betalat träningsavgiften!

Vilken grupp ditt barn kommer att träna i finns att läsa här inom kort. Schema kommer också att publiceras inom kort.
Alla juniorer i träning behöver betala två separata avgifter. En träningsavgift och ett medlemskap med minst greenfeespelrätt i Viksjö GK. Detta för att vi ska följa uppsatta regler från Riksidrottsförbundet och Svenska Golfförbundet. Träningsmedlemskapet för juniorer i Viksjö GK kostar 600kr och ditt barn betalar för minst en greenfeespelrätt a´ 300kr. Totalkostnad för träningsmedlemskapet blir 900kr. Vill du ha en annan spelrätt kopplad till ditt barns medlemskap kontaktar du kansliet efter det att du fått hem fakturan, så får du hjälp med att teckna den spelrätt du önskar. Mejla Eva på kansliet, så hjälper hon dig!
Man kan inte vara passiv medlem om man är med på Knatteträningen. Det utgår ingen deposition/städavgift i träningsmedlemskapet. För dig som redan har betalat medlemskap och spelrätt i Viksjö GK för 2018, du får tillbaka din deposition/städavgift om du är med på någon av städdagarna. Mer info om dem kommer.

Informations/föräldramöte 17 april kl. 18.00-19.00. Varmt välkommen du som vill veta mer om Golfkulträningen på Viksjö GK.

Träningsanmälan

Betalning - Träningsanmälan Vår-höst Golfkul 2018

Namn Antal Enhetspris Summa
Träningsavgift vår och höst Golfkul 2018 1 550 kr 550 kr
Moms: 0 kr
Totalt: 550 kr
Payex logo Betalning kommer att ske
via Payex säkra betalsida.