Träningsanmälan höst Golfkul 2018

Nu är höstensnart här och då är det dags att starta träningen igen på Viksjö GK.
Det ser vi fram emot! Välkommen på träning önskar Lotta, Per, Philip och Golfkulledare

Golfkulgrupperna fylls varje år på av "nya" 6-åringar. Är din junior intresserad, ring innan du anmäler så vi vet att det finns plats.

I höstensträningsavgift på 1 175 kr ingår bl a:

• Alla grupper tränar v.33-38.
  • Spelpass på bana under veckorna v.33-v.38. Lör kl.9.00-10.30. Gäller alla träningsgrupper.
  • Gruppträning 1 pass a´ 1  1/2 timme per gång per vecka. Träning leds av utbildade föräldrar.
  • Passupplägg och pedagogiskt innehåll sammanställs av junioransvarig PGA-utbildad tränare.
  • All träning utgår från svenska golfförbundets material "Golfäventyret"
  • Boken "Golfäventyret" ingår i träningsavgiften.
  • Max 12 barn per grupp. Förtur för tidigare juniorer i träning. Turordning gäller i andra hand.
  • Träningsdagar i år är onsdagar, torsdagar och söndagar. Schema och träningsgrupper hittar du på anslagstavlan i klubbhuset.
  • Grupperna fylls på efterhand
  • Träningstid vardagar kl. 18.00-19.30. Söndagar kl. 9.00-10.30.
  • Klubbtröja- ingår ej höst
  • Vattenflaska.
  • Viksjö Junior MiniCup med spel, lekar och grillning på stora övningsfältet lördagen 16 juni.
  • Golfäventyret Cup den 26 augusti.
  • Alla Golfkulare har fritt spel alla dagar på stora övningsfältet med möjlighet att låna träningsmaterial.

Utomhussäsongen börjar i höst med start onsdagen den 15 augusti!

Knatte= Träningsavgiften för hösten 2018 ligger på 1 175 kr. (om ej medlem i Viksjö GK).
Du som är med som ledare eller intresserad av att vara med som ledare i år, fyll i det i anmälan så kontaktar vi dig! Alla ledare kommer att få välja ett ledarkit som tack.

I träningsavgift ingår ett medlemskap med greenfeespelrätt i Viksjö GK. Detta för att vi ska följa uppsatta regler från Riksidrottsförbundet och Svenska Golfförbundet. Vill du ha en annan spelrätt kopplad till ditt barns medlemskap kontaktar du kansliet efter det att du fått hem fakturan, så får du hjälp med att teckna den spelrätt du önskar. Mejla Eva på kansliet, så hjälper hon dig! Man kan inte vara passiv medlem om man är med på Knatteträningen.

Träningsanmälan

Betalning - Träningsanmälan höst Golfkul 2018

Namn Antal Enhetspris Summa
Träningsavgift höst Golfkul 2018 1 1175 kr 1175 kr
Moms: 0 kr
Totalt: 1175 kr
Payex logo Betalning kommer att ske
via Payex säkra betalsida.