Träningsanmälan Handigolfgrupp

Nu är våren snart här och då är det dags att starta utomhussäsongen på Viksjö GK.
Det ser vi fram emot! Välkommen på träning önskar Gustav, Peter och Jonas.
Anmälan och betalning sker längre ner på sida.

Information om träningen:

• Under våren 2018 startar vi en träningsgrupp för juniorer med rörelsenedsättning i åldrarna 10 – 18 år.
  • Tränare och ledare kommer har egna rörelsenedsättningar och fungerar även som förebilder

I träningsavgift på 1050 kronor ingår bl a:

• Träning v.19-24 och v.33-38.
  • Gruppträning 1 pass i veckan, 1 1/2 timmar per vecka.
  • Träningsdag är torsdagar mellan klockna 18.00-19.30.
  • Tränare för gruppen är Gustav Henningson. Peter Melander och Jonas Hagen är med som ledare.
  • Passupplägg och pedagogiskt innehåll sammanställs av junioransvarig PGA-utbildad tränare.
  • All träning utgår från Svenska golfförbundets material"Golfäventyret"
  • Materialet "Golfäventyret" ingår i träningsavgiften.
  • Boken "Golfäventyret" ingår till förälder.
  • Vi samlas utanför ingången till klubbhuset vid start och avslut.

Utomhussäsongen börjar v. 19, med start torsdag den 10 maj!

Övrigt som ligger utanför ordinarie träning men som ingår i träningasvgiften:
Du kommer och är med på det du har tid med och tycker verkar spännande.

• Spel på bana på lördagar, stora övningsfältet eller 9-hålsbanan.
  • Fysträning pågår sedan tidigare i Lundskolan tom v. 16.
  • Alla som anmäler sig till träning kan vara med på öppen träning på stora övningsfältet kl. 9.00-11.00 under v.15-v.18.
  • Öppna träningstillfällen under sommaren.
  • Rangebollar under passen.
  • Förbokningsavgift 50 kr per person och spelpass på banan.
  • Klubbtröja.
  • Vattenflaska.
  • Fysträning. 1 dag/v under träningsveckorna tränar vi i nya spåret och kör lite övningar.
  • Fredagstävlingar- vår egen utvecklingstour, tävlingsavgift och förbokningsavgift ingår.
  • Ungdomsfestival med grillning och lagtävling på banan.
  • Priser på Fredagstävlingarna och Ungdomsfestivalen (juniorer från 12 år ålder)
  • Viksjö Junior Cup med spel, lekar och grillning på stora övningsfältet lördagen 16 juni (juniorer 8-11 år)
  • Öppen träning på lördagar under hösten.
  • Egen träning, och spel,  på stora övningsfältet är alltid gratis och kan ske alla dagar i veckan på egen hand.

Knatte och ungdomar i Handigolf-gruppen 2018= Träningsavgiften ligger på 1050kr
Har du frågor om upplägget för träningen och vill veta mer- kontakta oss så hjälper vi dig!

Alla juniorer i träning måste ha ett aktivt medlemskap i Viksjö GK. Medlemskapet för 2018 kostar ingår i träningsavgiftenr. Det utgår ingen deposition/städavgift i träningsmedlemskapet. Alla juniorer träffas och städar och efteråt försöker vi samla in pengar till juniorsektionen. Boka in dagarna- mer info kommer!
Betalar man inte någon städavgift innebär det att juniorer med träningsmedlemskap inte får tillbaka någon städavgift under städdagarna. De som redan har betalat medlemskap och spelrätt för sitt barn i Viksjö GK för 2018 får tillbaka sin deposition/städavgift om de är med på någon av städdagarna. Städdagar för 2018 är 14 och 22 april.

Informations/föräldramöte 18 april kl. 18.00-19.00.
Varmt välkomma ni som vill veta mer om träningen på Viksjö GK!

Lotta Manntz

Bokning och betalning av träning

Betalning - Träningsanmälan Handigolfgrupp

Namn Antal Enhetspris Summa
Träningsavgift PS-grupp 1 1050 kr 1050 kr
Moms: 0 kr
Totalt: 1050 kr
Payex logo Betalning kommer att ske
via Payex säkra betalsida.

Lotta Manntz