Hyra golfbil

BILFÖRBUD GÄLLER TILLSVIDARE!

Viksjö Golfklubb har 9 st golfbilar för uthyrning. Bokning av golfbil görs lämpligen i samband med bokning av starttid. Vi kan inte garantera att tillgång till fordon finns vid varje enskilt bokningstillfälle. Körkort för personbil (behörighet B) krävs för att få köra golfbil.

Prislista hyra av golfbil för 18 hål
1 speltillfälle 400 kr
1 speltillfälle med tillstånd av hemmaklubb/läkarintyg 200 kr
Rabattkort för fyra speltillfällen 600 kr*

Prislista hyra av golfbil för 9 hål
1 speltillfälle 200 kr
1 speltillfälle med tillstånd av hemmaklubb/läkarintyg 100 kr
Rabattkort för fyra speltillfällen 300 kr*

*Rabattkort säljs endast till spelare med tillstånd av hemmaklubb/läkarintyg.

För att få köra egen bil krävs tillstånd av hemmaklubb/läkarintyg. Bilen skall vara eldriven och ha godkända registreringsskyltar.

1. Villkor för att få hyra och framföra golfbil
Giltigt körkort för framförande av bil, annars krävs terrängkörkort. Beträffande alkohol eller droger gäller samma regler som för bilkörning.

2. Fordonets brukande
Körning är endast tillåten på fairway, semiruff och ruff, samt på transportvägar mellan golfhålen, dessutom inom klubbhusområdet och i anslutning till parkeringsområden.

3. Krav på framförande
Stor hänsyn och försiktighet skall iakttas vid framförandet och inga bromssladdar eller hastiga manövrar är tillåtna. Stor hänsyn skall även tas till andra spelpartier på anläggningen.

4. Åtgärder vid skada eller fel
Hyrespersonen ansvarar för skador som uppkommit på bilen under hyresperioden och även skador som hyrespersonen åsamkat anläggningen på grund av vårdslös körning. Hyrespersonen är skyldig, att fortast möjligt anmäla fel eller skada på fordonet och Viksjö GK skall efter sådan underrättelse meddela hyrespersonen vilka åtgärder som skall vidtagas.

5. Viksjö GK ansvar vid driftstopp eller skada
Viksjö GK svarar för att fordonet är i funktionsdugligt och kördugligt skick. Uppstår driftfel under hyresperioden på grund av fordonets kondition eller fel, är hyrespersonen berättigad till ersättningsfordon eller återbetalning av erlagd hyra.

6. Begränsning av skada
Det åligger såväl hyrespersonen som Viksjö GK att i möjligaste mån begränsa uppkommen skada.

7. Återlämnande
Efter avslutat spel ska bilen parkeras på därför avsedd plats, samt tömmas av hyrespersonen och nycklar återlämnas till Viksjö GK samt sätta bilen på laddning.

8. Antal personer i golfbilen
Denna golfbil är avsedd endast för 2 personer samtidigt.

9. Viksjö GK hävningsrätt
Om detta Villkor ej uppfylls hävs avtalet och golfbilen tas i retur samt att hyrespersonenen debiteras på 300 sek.

Viksjö Golfklubb, Fjällens Gård, 175 45 JÄRFÄLLA 2017-01-23