Julförsäljning

1-20 december mellan kl. 09.00–14.00 har vi öppet för julförsäljning. Vi kommer att ha många fina erbjudande, några ser du nedan. Vi önskar er varmt välkomna!

Golfstore på Viksjö GK

Vi på Viksjö Golfklubb har valt att gå med i Golfstore. Vi känner att vi får många fördelar, inte minst när det gäller inköpspriser,
genom detta medlemskap och att vi står starka i konkurrensen som finns. Kom ihåg att all vinst går tillbaka direkt till klubben, man kan säga att du handlar av dig själv och hjälper klubben i sin utveckling.

Presentkort på Golflektioner
Under december månad kan du köpa presentkort på lektioner med våra Tränare Per Johansson och Philip Robinson. En perfekt julklapp! 50 min för 550 kr (Ord. pris 700 kr)

Medlemskap i Järfälla GK
Varför inte ge bort ett medlemskap i Järfälla GK! Vi löser allt på plats.
Mer information får du om du klickar här >>>

Julbord på Viksjö Golfrestaurang
Varmt välkomna till Järfällas bästa julbord! Julbordet står uppdukat 1-20 december Pris 545 kr inkl. välkomstsglögg (även barnpriser)
BOKA NU: 08-580 313 50

Demodagar i Komethallen
Under vintern kommer vi att arrangera Demodagar i Barkarby Golfhall. Vi jobbar med Cobra, Titleist, Ping och Srixon. Vi kommer under januari månad maila ut de olika tidpunkterna för respektive märke!

 

Demoklubbor

Under december månad kommer vi att rea ut samtliga demo-klubbor till extremt bra priser. Kom och fynda både Cobra, Callaway samt Titleist.

God Jul och Ett Gott Nytt År!

Vi tackar samtliga medlemmar, gäster och sponsorer för ett riktigt fint golfår. Vi hoppas att ni alla får njuta av högtiden och att vi ses igen under 2019.

Viksjö Golfklubb