Säsongspersonal

Ledig säsongsanställning i restaurangen på Viksjö Golfklubb.

Det närmar sig högsäsong och vi behöver fylla på vårt team med fler medarbetare som vill arbeta med oss. Tjänsterna är deltid, några pass per vecka enligt schema och vissa veckor vikarierar du för ordinarie personals semester. Vid event och större bokningar jobbar du extra vid behov.

Du kommer främst att arbeta med servering av mat och dryck och vi hjälps alla åt med alla sorters arbetsuppgifter. För att passa hos oss behöver du tycka om att rycka in där det behövs, du ser alla uppgifter som lika viktiga och är flexibel med arbetstider, då trycket i restaurangen varierar mycket under året. Det kan vara mer intensivt i perioder och lite lugnare i andra. Exempel på förekommande arbetsuppgifter: Ta emot gäster och beställningar, kassa, bar, kiosk (högsäsong sommartid), serverar, plockar undan, diskar, planerar konferens och dukar för fest. Under december serverar vi vårt populära julbord, då ingår att ta emot bokningsförfrågningar från gäster och planera sittningar.

Du är:

  • Serviceminded och har alltid fokus på gästen
  • Flexibel med arbetstider och har en hög arbetsmoral
  • Du tycker om att arbeta i högt tempo och gör det med ett leende och glatt humör.
  • Viktigast av allt är att du är en social person med glatt humör och en härlig inställning med vilja att lära dig våra rutiner och bidra med din erfarenhet.

Övrigt
Lön enligt överenskommelse

Anställningsvillkor
Säsongsanställning deltid maj-september / juni-augusti, samt extra vid behov.

Vi har flera lediga tjänster att fylla inför högsäsongen

Vi ser gärna att du vill fortsätta att arbeta extra hos oss under lågsäsong, då vi har stora bokningar/fester etc. samt kvällar och helger under december då vi serverar vårt populära julbord.

Kontaktperson
Malin Häll Löfvenius
Restaurangchef
restaurangchef@viksjogk.se
08-580 313 50