Ny i ungdomsträning/Grönt kort kurs

Ny i träning på Viksjö GK/Grönt kort ungdomar

Du som är född 2005-1996 är ungdom på Viksjö GK. För att som ungdom ha en möjlighet att komma med i en träningsgrupp erbjuder vi en gruppträning en gång i veckan för er som är inskriven på, eller tidigare har gått, en Grönt kort kurs. Vi uppmuntrar alla nya ungdomar att vara med på vårt ungdomsläger som är ett bra tillfälle att träna och lära känna ungdomar på  klubben.
Träningen planeras och leds av våra PGA-utbildade tränare, Per Johansson och Philip Robinson. Till sin hjälp har de en utbildade ledare som ansvarar för gruppens pass i veckan.
Gruppen tränar en dag i veckan, tisdagar, och har spelträning på fredagar.
Vi ser gruppen som ett sätt för oss att ta emot nya golfare som inte tidigare tränat med Golfkul eller Knatte hos oss. Målet med gruppen är att spelaren under säsong ska kunna komma med i någon av våra ordinarie träningsgrupper.

Gruppen kommer att träna på tisdagar klockan 16.45-17.45. v18-v24 och v33-v38.
Spelträningen sker på fredagar ca. 17.15-1-19.15.

PRIS
Klubbor kommer till viss del att kunna lånas under träning.

Vill du som förälder hjälpa till och vara med som coach? Klicka Här>>>

Ungdomsläger
Här kan du läsa mer om och anmäla dig till ungdomslägret.

Välkomna!

Gör din anmälan

Betalning - Ny i ungdomsträning/Grönt kort kurs

Namn Antal Enhetspris Summa
Ny i träning Ungdom 1 950,0 kr 950,0 kr
Moms: 0,0 kr
Totalt: 950,0 kr
Payex logo Betalning kommer att ske
via Payex säkra betalsida.