Ny i golf ungdom 2018

För dig i åldern 12-21 år som håller på att ta eller precis har tagit Grönt kort för golf

För dig som vill komma med i en träningsgrupp på Viksjö GK. Vi ser gruppen som ett sätt för oss att ta emot nya golfare som inte tidigare har tränat hos oss eller som har gjort uppehåll några år. Målet med gruppen är att spelaren under säsong ska kunna komma med i någon av våra ordinarie träningsgrupper.

Innan du anmäler dig till den här gruppen måste du ha pratat med någon på klubben och fått ok att det här är den här grupp som gäller för dig!

Träningen planeras och leds av våra PGA-utbildade tränare, Per Johansson och Philip Robinson. Till sin hjälp har de en utbildade ledare som ansvarar för gruppens pass i veckan.
Gruppen tränar en dag i veckan, tisdagar, och har spelträning på fredagar. Träningen startar v. 19-v. 24 och v. 33- v.38. Man kan anluta sig löpande till den här gruppen.
Gruppen kommer att träna på tisdagar klockan 18.00-19.30. Parallellt med den här gruppträningen ser vi gärna att du går eller har gått en Grönt kort kurs på klubben. När det är klart vilken ungdomsgrupp du tillhör tittar vi på betalning för den träningen individuellt. Allas väg in i ungdomsträningen ser olika ut. Har du frågor, svarar vi gärna på dem!
Spelträningen sker på fredagar ca. 16.30-18.00. Mer information om fredasspelet kommer att finnas under vår flik Junior.
Vi uppmuntrar alla nya ungdomar att vara med på vårt ungdomsläger som är ett bra tillfälle att träna och lära känna ungdomar på  klubben.

PRIS
Klubbor kommer till viss del att kunna lånas under träning.

Vill du som förälder hjälpa till och vara med som coach? Klicka Här>>>

Ungdomsläger
Här kan du läsa mer om och anmäla dig till ungdomslägret.

Välkomna!

Vid frågor, kontakta:

Lotta Manntz
junioradmin@viksjogk.se

Anmälan till ny i golf

Betalning - Ny i golf ungdom 2018

Namn Antal Enhetspris Summa
Ny i golf ungdom 1 950 kr 950 kr
Moms: 0 kr
Totalt: 950 kr
Payex logo Betalning kommer att ske
via Payex säkra betalsida.