Modevisning

Nedan kan du anmäla dig till klubbens modevisning som äger rum den 17 april kl 19:00 tillsammans med klädleverantörerna. Det är begränsat antal platser och vi använder oss av först till kvarn-principen.

Under denna kväll lämnar vi 20% rabatt på vårt kläd- & skosortiment. Ingen bonus kommer registreras på varor som du köper denna kväll.

Varmt välkommen!

Shopen Viksjö Golfklubb

Endast 35 platser, först till kvarn!

informationsträff och mannekänguppvisning

Den 17 april klockan 18:00 är alla Viksjös golfspelande damer välkomna till en informationsträff och mannekänguppvisning i klubbhuset.

Snart är årets golfsäsong här och vi inleder den med att tillsammans med shopen bjuda in er alla till en kväll med information, som damsektionen håller i. Shopen står för mannekänguppvisningen samt försäljning av golfkläder. En kväll med en massa smått och mycket gott med andra ord.

Damsektionen inleder kvällen klockan 18:00 med information om kommande säsong. Klockan 19:00 tar shopen vid och visar kläder från flera kända golfklädesmärken. Under själva visningen serverar shopen ett par snittar och lite alkoholfri bubbel och efter visningen finns möjlighet att handla i shopen till reducerade priser. En kväll som kan bli mycket givande.

Anmälan till kvällen sker  via länken nedan.
Anmälan till informationsträff om damverksamheten och Modevisning

Hjärtligt välkomna allihop önskar

Damsektionen och Shopen

Nedan anmäler du dig om du bara vill gå på modevisningen!

Gör din anmälan