Medlemsavgift och spelrätt Viksjö GK Knatte 2018

Hej

Vad roligt att ni har anmält er till träning på Viksjö GK! Ni har betalat 1350 kronor i träningsavgift för vår och höst 2018. Totalkostnad för träningen är 2 200 kronor. Det som återstår att betala är medlemsavgift och spelrätt för 2018. Här nedan görs betalningen för medlemsavgift och spelrätt för 2018. Alla juniorer i träning på Viksjö GK behöver ett aktivt medlemskap för att vi ska uppfylla regler från Riksidrottsförbundet vad gäller att ansöka om kommunala och statliga bidrag. Med medlemskapet och spelrätt greenfee spelar juniorerna utan kostnad på anvisad bana. Vid spel utanför träning tillkommer en kostnad för greenfee för aktuell bana. Spel på stora övningsfältet, vid parkeringen, och de banor som är förlagda där är alltid gratis! Material för egen träning finns att låna i boden. Koden till hänglåset är 1969. Tips på träningsupplägg och övningar finns i materialet "Golfäventyret" som delas ut i samband med träningsstart.

Betalning för medlemskap och spelrätt betalas senast 4 maj för att alla juniorer ska hinna läggas in i GIT, som är golfens dataregister för medlemmar.

Har du några frågor om betalningen?
Kontakta mig, så svarar jag på dina frågor!

Lotta

Lotta Manntz
Junioradmin@viksjogk.se

Medlemskap och spelrätt 2018

Betalning - Medlemsavgift och spelrätt Viksjö GK Knatte 2018

Namn Antal Enhetspris Summa
Medlemskap, spelrätt Knatte 1 900 kr 900 kr
Moms: 0 kr
Totalt: 900 kr
Payex logo Betalning kommer att ske
via Payex säkra betalsida.