Bankommittén

Anders Lindberg, adjungerad, Miljögruppen
Urban Nilsson, adjungerad, banchef

Ansvarsområde

• I samråd med banchef budgetera och anskaffa fordon, maskiner och annan utrustning för angiven verksamhet.
  • Upprätthålla och löpande revidera den långsiktiga planen för golfbanorna.
  • Administrativt ansvar för BK:s ekonomi.
  • Ta del och ansvara för miljögruppens arbete

Övergripande uppgifter

• Utarbeta och till styrelsen avge budgetförslag för verksamheten inom BK:s ansvarsområde.
  • I anslutning till budgetförslaget föreslå BK:s del i verksamhetsplanen.
  • Hålla sig a’jour med maskinparkens kondition och i anslutning till långtidsplanen utarbeta förslag till erforderliga renoveringar och nyanskaffningar i samarbete med banchefen.
  • Svara för att banan ständigt är tydligt och korrekt markerad enligt gällande regler.
  • Följa de riktlinjer som är beslutade för golfbanorna, banskötsel, drivingrange och närspelsområden.
  • Tillsammans med banchef ordna städdagar.
  • Hålla fortlöpande kontakt med Golfförbundets och distriktsförbundets bansektioner samt ta del av deras informationer och vidarebefordra dessa till banchefen.
  • Föra minnesanteckningar vid kommitténs möten.
  • Löpande informera medlemmarna om utförda, pågående och förestående arbeten.
  • Till styrelsen överlämna förslag till årsberättelse vad gäller bankommitténs verksamhetsområde.