Knatteläger 2018

Anmälan och betalning för Knatteläger 2018- nu upp till 14 år!

Välkommen på vårt populära Knatteläger!

OBS! Sista dag för ordinarie anmälan var den 1 juni. Vid efteranmälan- ring först, så försöker vi ordna en plats!
Barn i åldern 8-14 år är välkomna att vara med. Barnen delas in i grupper efter i första hand ålder.
Lägret pågår söndag den 17 juni- onsdagen den 20 juni mellan kl. 9.00-16.00. Möjlighet till barnpassning från kl. 8.00 finns -se nedan.
I år är det möjligt för barn upp till 14 år att vara med. Barn från 12 år med fokus på golf är även välkomna på vårt ungdomsläger.
Våra utbildade ungdomscoacher tar hand om barnen. Alla barn har pass med våra tränare Per och Philip. Vi jobbar utifrån materialet Golfäventyret men det finns även tid för lekar och glass.  Välkommen på läger!

Anmälan till lägret sker via formuläret längst ner på denna sida.

I träningavgiften för Knattelägret ingår bl a:

• Träning och spel alla lägerdagar
  • All träning planeras av PGA-utbildad tränare
  • All träning utgår från svenska golfförbundets material Golfäventyret
  • Materialet Golfäventyret ingår för dem som inte fått den på träning
  • Lunch och mellanmål
  • Lägertröja
  • Startavgift till Teen Cup 2018
  • Avslutningsaktiviteter och glass

Datum för lägret:
Söndag 17 juni - Onsdag 20 juni klockan 09:00-16:00.
Starttider för Teencup meddelas under lägret. Föräldrar behövs som markörer. Uppgiften är att hjälpa barnen runt aktuell bana under trevliga former och hjälpa till att räkna antal slag. Ingen tidigare förkunskap om golf eller golfregler behövs!

Morgonpassning:
Morgonpassning finns för dig som behöver lämna tidigare. Måndag - onsdag klockan 8.00 kommer det att finnas ledare på plats vid Juniortrappan för att ta emot dem som anmält intresse. Du som behöver passning minst en dag under lägret betalar 1 950 kronor för lägret.

Pris för Knattelägret 2018 är:
1 650 kr
Barnet är medlem i Viksjö GK eller Järfälla GK
1 950 kr inklMorgonpassning Barnet är medlem i Viksjö GK eller Järfälla GK. Morgonpassning ingår de dagar som markerats i bokningsformuläret.

2 300 kr Barnet är medlem i annan golfklubb

Pris för enbart Teen Cupdagen är: För dig som inte kan vara med på lägret men vill vara med i tävlingen. Tröja ingår ej i priset.
550 kr
 Medlem i Viksjö GK eller Järfälla GK plus ev. greenfee. Betalning för tävling, lunch och aktiviteter görs i shopen. Förälder behöver gå med som markör.
Teen Cup är en heldagsaktivitet med tävling och gemensam avslutning på Stora Övningsfältet. Dagen slutar kl. 16.00.

junioradmin@viksjogk.se

Tänk på:
Vi kommer att vara ute så ta med "kläder för väder".
Ta även med vattenflaska och alla klubbor till varje lägerdag.

Vid överanmälningar har medlemmar i Viksjö GK eller Järfälla GK förtur så länge de har anmält sig inom utsatt anmälningstid.

Bokningsinformation

Gör din anmälan

Betalning - Knatteläger 2018

Namn Antal Enhetspris Summa
Knatteläger 2018 Barnet är medlem i Viksjö GK 1 1650 kr 1650 kr
Moms: 0,0 kr
Totalt: 1650 kr
Payex logo Betalning kommer att ske
via Payex säkra betalsida.