KM-läger 2018

Träna inför KM 2018 med Per

I träningavgiften för KM-lägret ingår bl a:

• Träning på bana med Per på tisdagen
  • Träningspass med Per
  • Övningspass och tävlingsförberedelse
  • All träning planeras av PGA-utbildad tränare
  • Lunch, frukt och mellanmål
  • Avslutningsaktiviteter och glass

Anmälan till lägret sker via formuläret längst ner på denna sida. Har du sett att vi har ett Ungdomsläger?

Lägerupplägg:
Onsdag 20 juni-Teen Cup Viksjö Teen Cup 2018.
Separat anmälan görs via Min Golf eller i shopen. Heldagsaktivitet. Lunch, frukt och mellanmål ingår.

Måndag 3 juli- Samling 9.00. 8-bollsövning. Range. Några tider finns bokade från 16.00 på stora för dem som vill spela mer.

Tisdag 4 juli- Spel på bana med Per. Tävlingsförbereselde på em. Närspelstränng.

Onsdag 5 juli- Genomgång av tävlingsförberedelsen. Alignment Pro på em. Några tider finns bokade från 16.00 på stora för dem som vill spela mer.

Alla grupper har rangepass, tränar puttning, bunker och spel på bana. Alla passen är med Per. Frukt, lunch och mellanmål ingår måndag-fredag.

Datum för lägret är onsdagen den 20 juni och återupptas sedan måndagen den 2-4 juli.
Viksjö Teen Cup onsdag 20 juni och sedan fortsätter lägret måndag 2 juli-onsdag 4 juli klockan 09:00-16:00.
Starttider, från 08:00, för Viksjö Teen Cup meddelas via Min Golf och på anslagstavlan i klubbhuset. Anmälan till Viksjö Teen Cup görs på egen hand i Min Golf eller i shopen. Från 17 års ålder spelas Viksjö Teen Cup. Förstapris- en 25 min lektion med Per eller Philip.

Pris för ungdomslägret 2018 är:
1 895 kr
Teen Cup/ Viksjö Teen Cup ingår.

junioradmin@viksjogk.se

Tänk på:
Vi kommer att vara ute så ta med "kläder för väder".
Ta även med vattenflaska och alla klubbor till varje lägerdag.

OBS! Sista dag för anmälan till lägret och Teen Cup är den 15 juni.
Vid överanmälningar har medlemmar i Viksjö GK eller Järfälla GK förtur så länge de har anmält sig inom utsatt anmälningstid.
Minsta antal deltagare på KM-lägret är 8 stycken. Vid mindre antal ingår deltagarna i Ungdomslägret.

Bokningsinformation

Juniorverksamheten Viksjö GK

Bokning och betalning av Ungdomslägret 2018

Betalning - KM-läger 2018

Namn Antal Enhetspris Summa
Betalning för KM-läger 2018 1 1895 kr 1895 kr
Moms: 0 kr
Totalt: 1895 kr
Payex logo Betalning kommer att ske
via Payex säkra betalsida.

Juniorverksamheten Viksjö GK