Välkomna till Höstens Krögargolf!

Vi avslutar årets golfsäsong som vi brukar med en riktig medlemsfest!

Lördagen den 13 oktober spelar vi Höstens Krögargolf, de tolv senaste årens stora succé!

Kl. 12.00 startar Höstens Krögargolf, scramble lagtävling, med kanonstart på alla 18 hålen.

Kl. 18.30 bjuder vi på ett glas mousserande vin i baren eller ett alkoholfritt alternativ.

kl. 19.00 serveras en härlig 3-rätters middag. Därefter serveras kaffe och förrättas prisutdelning. Många priser kommer att lottas ut så alla kan vinna!

Priset för golf, startkit, fördrink och 3-rättersmiddag är endast 475 kr per person! (Betalas i shopen i samband med incheckningen).

Det finns endast plats för 120 deltagare (30 lag). På grund av stort intresse är tävlingen endast öppen för medlemmar i Viksjö Golfklubb. Läs mer i nedanstående tävlingsbestämmelser.

Följande gäller beträffande anmälningsförfarandet;
Onsdagen den 26 september kl. 07.30 tar vi emot 60 anmälningar (15 lag) via personlig anmälan i shopen. (Max 4 spelare per person).
Onsdagen den 26 september kl. 08.00 släpper vi kvarvarande platser minst 60 st (15 lag) via Min Golf.

Varmt välkomna till en trivsam avslutning på årets säsong önskar golfrestaurangen på Viksjö Golfklubb!