Intresseanmälan för medlemskap i Viksjö Golfklubb

Viksjö Golfklubb är en av Stockholms mest trivsamma och välbesökta anläggningar. Våra två banor, träningsområden, den nya golfshopen och trevliga restaurangen håller högsta klass och vår ambition är att ge alla medlemmar och gäster en härlig golfupplevelse.

Klubben har ca 1.600 aktiva medlemmar. Kön för medlemskap består av ca 150 personer. En förutsättning för att vi ska kunna ta in nya medlemmar är att befintliga medlemmar lämnar klubben. Vi kan inte säga när detta sker och kan därmed inte säga exakt hur lång kötiden är. Vår bedömning är emellertid att det finns mycket goda chanser att vi kan erbjuda medlemskap redan till 2019 års säsong.

Som medlem i Viksjö Golfklubb får du bl.a;

• tillgång både till 18- och 9-hålsbanan samt alla övningsområden
  • förtur till bokning av starttider
  • rätt att ta med gäster till reducerad greenfee
  • rätt att teckna mervärdesmedlemskap med Wäsby GK och Troxhammar GK
  • tillgång till greenfeesamarbeten med ett 10-tal Stockholmsklubbar
  • rätt att delta i tävlingar, klubbaktiviteter m.m.
  • tillgång till golfträning både enskilt och i grupp med våra duktiga tränare
  • 15 % rabatt på allt du handlar i restaurangen
  • rabatter via bonussystem vid inköp i klubbens golfshop
  • rabatter vid köp av rabattkort till drivingrangen.

Är du intresserad av att få mer information hur du kan bli medlem, fyll i nedanstående formulär så kontaktar vi dig inom kort.

Varmt välkommen till Viksjö Golfklubb!

Göran Näslund
Klubbchef