Golfens dag 26 maj

Den 26 maj är det Golfens dag i hela Sverige. Vi på Viksjö GK kommer att ha öppet hus med aktiviteter för gamla och nya golfare. Det huvudsakliga målet är att nå nya spelare och tillvarata det stora intresse som finns kring golfen i Sverige just nu.

Den 26 maj är det Golfens dag i hela Sverige med syfte att tillvarata det stora intresset för golf och nå nya spelare.

Vi på Viksjö Golfklubb kommer att vara en del av golfensdag och bjuder in till öppet hus.

Program:

10.00-11.00 Prova på golf på stora övningsfältet, vid parkeringen.

11.00-11.15 Uppvisning golfslag, på rangen.

11.00-12.00 Prova på att slå bollar på rangen och få hjälp av klubbens
PGA tränare Philip Robinson och vår elitspelare Linus Manntz.

12.00-13.00 Se banan från en golfbil! Utgår från parkeringen.
Passa på att äta lunch i vår fantastiska restaurang!

13.05-13.55 Boka in en tid i shopen och gå ett varv på 9-hålsbanan med en fadder. (boka senast 30 minuter innan du önskar gå ut för att hinna)
Stanna kvar på eftermiddagen och titta på riktigt bra juniorgolf! Viksjö Junior Open spelas på 18-hålsbanan. Kom och heja fram våra spelare!

Passa på att bli medlem i Järfälla GK under dagen och få ett rangekort på köpet, värde 500: -

Erbjudande från Svenska Golfförbundets partners.
För dig som besöker Golfens dag och blir sugen på att börja spela golf, har Golfstore tagit fram ett riktigt bra erbjudande. Ute på klubben finns en voucher som ger dig 500 kronor rabatt på ett startpaket med golfklubbor och bag.

Boka in en nybörjarkurs under dagen och få ett rangekort på köpet, värde 300: -