Information Ungdom

TRÄNING UNGDOM

Träningen 2017 pågår mellan veckorna 18 - 24 och 33 - 38.
För att deltaga i träningen måste ni vara medlemmar i Viksjö GK eller Järfälla GK.

Alla tränar två träningspass i veckan och har ett spelpass på banan.

Till träningen: har vi alltid med oss alla våra klubbor, vattenflaska, eventuellt mellanmål och givetvis ett glatt humör.

Priset för träningen 2017 är 1900 kr.

Sätt in betalningen på Bg 102-0387. Skriv "NAMN + JUNIORTRÄNING 2016" på meddelande raden. Det går även att betala träningsavgiften i shopen. Viktigt att meddela namn till de som står i shopen.

Betalningen ska vara klubben tillhanda senast den 28 april.

Du som mot förmodan inte kommer vara med i träning 2017 måste aktivt göra en avanmälan till mail tranare@viksjogk.se.

För avanmälan gäller följande:
innan den 23 april ingen kostnad
efter den 23 april debiteras 300 kr

JUNIORLÄGER 2017

3 - 5 juli (måndag - onsdag) har vi ett juniorläger på Viksjö Golfklubb. Lägret startar dock den 21 juni då vi har tävlingen Skandia Cup på klubben. Skandia Cup är Sveriges största juniortävling och ett roligt sätt att träffa nya kompisar eller bara hänga med sina nuvarande kompisar.

Medlemskap i en golfklubb krävs för att få deltaga under lägren.

För läsa om Skandia Cup, Klicka här>>>

Sista anmälningsdag för lägret var den 9 juni.

Kostnaden för lägret är 1300 kr (inkl. start i Skandia Cup).

Håll utkik på hemsidan för anmälan.

Betalningen ska vara klubben tillhanda senast den 16 juni.

För avanmälan gäller följande:
innan den 2 juni ingen kostnad
efter den 2 juni debiteras 300 kr

Vill ni veta mer om Ungdomsverksamheten får ni gärna höra av er till tränarna på tranare@viksjogk.se.