Information Knatte

TRÄNING KNATTE

Du som är född 2006 - 2009 är Knatte på Viksjö GK. Träningsdagar för knatte är måndagar eller tisdagar mellan klockan 18:00-19:30 alternativt söndagar klockan 9:00-10:30.
Träningen pågår mellan v.18 - 23 och v.32 - 37 om du har träning på söndagar eller v.19 - 24 och v.33 - 38 om du tränar på måndagar eller tisdagar. Det kommer även vara ett knatteläger veckan innan midsommar, 19 - 22 juni. Utöver ordinarie träning finns möjlighet till spelpass på fredagar.
Anmälan till spelpassen sker separat. All träning utgår från Svenska Golfförbundets bok, Golfäventyret, och alla knattar i träning får en bok med inloggning.

Träningen leds av våra duktiga ungdomar tillsammans med föräldrar som är utbildade i Golfens Ledarutbildning steg 1 (GL 1) och en intern utbildning på klubben. Alla Knattar i träning på Viksjö GK har, oavsett medlemskap, alltid rätt att spela fritt på vår 5-hålsbana. På vår 5-hålsbana spelas 30- och 50-banan och material för att använda detta finns i boden vid stora övningsfältet. Alla knattar kan tillsammans med föräldrar låna det materialet och träna på sin fritid. I boken Golfäventyret finns tydliga instruktioner för hur banan ska ställas upp. Där finns även förslag på enkla träningspass.

Du som var med i knatteträningen 2016 kommer att få mejl om träningen och faktura för 2017.
OBS! För att vi ska kunna beställa rätt tröjstorlek och ha uppdaterad kontaktinformation till dig och dina föräldrar behöver du fylla i ansökningen nedan.

Du som fyller 12 år (född 2005) under säsongen kommer att automatiskt bli uppflyttad till ungdomsträningen 2017 och få information om den träningen.

Du som mot förmodan inte vill vara med i träningen 2017 behöver avanmäla dig genom att skicka ett svar till tranare@viksjogk.se innan den 3 april.

Du som vill anmäla dig till träning på Viksjö GK gör det via formuläret som finns under fliken Anmälan/uppdatering av uppgifter. Första dag för anmälan är 1 mars! Sista anmälningsdag är 3 april!

SPELPASS
Förutom ordinarie träning ingår även ett spelpass i veckan. Spelpassen är på 9-hålsbanan på lördagar och startar med första start kl 8:30. Vi beräknar vara klara kl 10:30.
OBS! Samling kl 08:15 utanför entrén till klubbhuset.

Datum för spelpassen är:
VÅR
20/5
27/5
3/6
10/6
17/6

HÖST
19/8
26/8
2/9
9/9
16/9

Spelpassen förutsätter att det finns markörer, dvs föräldrar, som kan gå med i bollarna och antalet platser kan därför variera. Det behövs ingen golfkunskap som medföljande förälder utan mer sunt förnuft och se till att det går säkert till.

Priset för träningen 2017 är:
1 100 kr (medlemmar i Viksjö GK eller Järfälla GK)
1 750 kr (Medlem i Knattekategorin)

Vid avanmälan från träningen gäller följande:
innan den 10 april debiteras ingen kostnad.
efter den 10 april faktureras 300 kr.

Vill du hjälpa till och vara ledare? Klicka Här>>>

LÄRGRUPPER 2017
Onsdag 5 april Kl. 18.00
Tisdag 18 april Kl. 18.00

INFORMATIONSMÖTE/FÖRÄLDRAMÖTE
Tisdagen den 25 april kl 19:00 - 20:00 har vi ett informationsmöte i klubbhuset på Viksjö GK. Under mötet får ni information om säsongens verksamhet.

MEDLEMSKAP I GOLFKLUBBEN
Alla knattar i träning kommer att ha ett medlemskap i Järfälla GK. Klubben har olika kategorier som kan vara lämpliga för ditt barn. Vill man går det givetvis att bli medlem i Viksjö GK också om plats finns.

KNATTELÄGER
Årets Knatteläger är som vanligt veckan innan midsommar med start söndagen den 18 juni och avslutas onsdagen den 21 juni med Skandia Cup, en av världens största ungdomstävlingar, där alla kan deltaga.

TÄNK PÅ: att barnen alltid har "kläder för väder". Aktiviteterna är utomhus. Se även till att barnen har med vattenflaska, frukt och att de har fått i sig lite energi innan de kommer till träningen.

Välkomna!