Kan jag betala för enstaka pass?
Nej, du betalar för din plats i gruppen, inte för antalet pass du eller ditt barn medverkar på.

Kan jag betala för ett pass per vecka och variera mellan olika pass och dagar?
Nej, barn går endast i den grupp de är inskrivna i. Vi har ingen möjlighet att erbjuda extrapass.

Kan jag få min terminsavgift reducerad eller återbetald om jag slutar?
Nej, vi betalar endast tillbaka erlagd träningsavgift om du kan uppvisa läkarintyg på sjukdom eller skada. Vi återbetalar inte medlemsavgift eller spelrätt.

Kan jag ta igen förlorad träning om jag får förhinder?
Barn kan inte ta igen förlorad träning i annan grupp då våra juniorgrupper oftast är fulla.

Hur betalar jag?
Betalning och anmälan till träning sker alltid via vår hemsida. Du följer en länk till betalning.
Om du är osäker på vad som gäller för ditt barn, kontakta junioradministratören.

Vad händer om jag inte betalar min tränings- och medlemsavgift?
Du räknas inte som medlem i föreningen och har således inte en medlems rättigheter. Det innebär också att din försäkring inte gäller om något skulle hända på eller i anslutning till träningen.
Du blir avstängd från träningen

Hur ofta betalar jag medlemsavgift
Medlemsavgiften betalas en gång per år.

Måste jag vara medlem?
Ja, enligt Riksidrottsförbundets regler är medlemskapet obligatoriskt.

Välkommen på träning!