Gräsroten

Gräsroten - Svenska Spel

Välj Viksjö GK nästa gång du spelar hos Svenska Spel. Då är klubben med och delar på 50 miljoner kronor!

Du har säkert sett, läst eller hört talas om Svenska Spels satsning ”50 miljoner till ungdomsidrotten”. Det unika med denna satsning är att alla som spelar hos Svenska Spel med sitt Spelkort är med och bestämmer till vilka föreningar pengarna ska gå. Välj Viksjö GK som din favoritförening nästa gång du spelar hos Svenska Spel.

Då är klubben med och delar på pengarna! Du gör det i din spelbutik, på svenskaspel.se/ungdomsidrotten eller via bannern här på vår hemsida.
Du kan också ringa Svenska Spels kundservice på 0770-11 11 11.

Ditt stöd betyder mycket för klubbens ungdomsverksamhet – och det kostar dig inget extra! Klicka på bilden ovanför för att komma till Gräsrotens hemsida där du kan knyta ditt kort till Viksjö Golfklubb.