Golfkul 6-7 år

Vad roligt att du har hittat hit!
Här kan du läsa mer om hur upplägget för barn i åldern 6-7 år, barn födda 2010-2011, ser ut på Viksjö GK:

Träning Golfkul
Du som är född 2010 - 2011 är Golfkulare på Viksjö GK. Träningsdagar för Golfkul har varit onsdagar, torsdagar mellan klockan 18.00-19.30 eller fredag klockan 17.30-19.00 eller söndagar klockan 9.00-10.30. Detta kan dock ändras beroende på antal anmälningar till träning osv.
Träningen pågår v.18 - 23 och v. 32 - 37 om du har träning på söndagar eller v.19 - 24 och v.33 - 38 om du tränar på onsdagar, torsdagar eller fredagar.
All Golfkulträning sker på Stora Övningsfältet vid parkeringen. Samlingen sker vid röda huset, gamla kiosken, i direkt anslutning till övningsfältet.
Utöver ett ordinarie träningspass ingår ett spelpass på lördagar mellan klockan 10.30-12.00. Till spelen sker en separat anmälan genom bokat.se. Allt detta mailas ut dagarna innan respektive spelpass.
All träning för Golfkul leds av föräldrar och utgår från Svenska Golfförbundets bok Golfäventyret. Alla Golfkulare i träning får en bok med inloggning till webversionen.
I Golfkul har vi även Skandia Cup Dagläger. 2017 är daglägret den 17 juni klockan 10.00-12.00 och då spelar alla en Skandia Cup bana.

Ett medlemskap ingår i träningsavgiften och det ger rätt att spela gratis på vår 30- och 50-bana på Stora Övningsfältet.

Föräldrar som är med och leder träningen utbildas i Golfens Ledarutbildning steg 1 och får även intern utbildning på klubben. Alla Golfkulare i träning på Viksjö GK har oavsett medlemskap alltid rätt att spela fritt på vår 30- och 50-bana på stora övningsfältet. Från och med 2017 kommer det att finns fasta 30- och 50- bana men om man vill bygga sina egna finns material till dessa finns i boden vid stora övningsfältet och kan lånas av föräldrar när ni vill träna med barnen utanför ordinarie träning. Boken Golfäventyret förklarar tydligt hur banan ska ställas upp och även hur enkla övningar kan genomföras. De klubbor som behövs är j7, pw och en putter.

Du som var med i Golfkulträningen 2016 kommer att få mejl om träningen 2017.
OBS! För att vi ska kunna beställa rätt tröjstorlek och ha uppdaterad kontaktinformation till dig och dina föräldrar behöver du fylla i ansökningen nedan.

Du som fyller 8 år (född 2009) under säsongen kommer att automatiskt bli uppflyttad till Knatteträningen och få information om den träningen.

Du som mot förmodan inte vill vara med i träningen 2017 behöver avanmäla dig genom att skicka ett mejl till tranare@viksjogk.se innan den 3 april.

Du som vill anmäla dig till Golfkulträningen gör det via formuläret som finns under fliken Anmälan/uppdatering av uppgifter.

LÄRGRUPPER 2017
Torsdag 6 april kl. 18.00
Torsdag 20 april kl. 18.00

SPELPASS
Förutom ordinarie träning ingår fyra spelpass på våren och fyra spelpass på hösten för Golfkularna. Spelpassen är på Stora Övningsfältet på lördagar klockan 10.30-12.00.
Ansvariga ledare finns alltid på plats men spelpassen förutsätter också att det finns föräldrar som hjälper ledarna med att bl a sätta upp Golfäventyretbanan. Separat inbjudan till spelpassen skickas ut inför varje tillfälle, då antalet platser är begränsat. Kontakta tränarna för mer information.

Datumen som är planerade för spelpassen är:
Vår
20/5, 27/5, 3/6, 10/6.

Höst
26/8, 2/9, 9/9, 16/9.

Priset för träning 2017:
1050 kr (Medlemmar i Golfkulkategorin)

Vid avanmälan från träningen gäller följande:
innan den 10 april debiteras ingen kostnad.
efter den 10 april faktureras 300 kr.

Vill du hjälpa till och vara ledare? Klicka Här>>>

INFORMATIONSMÖTE/FÖRÄLDRAMÖTE
2017 är föräldramötet tisdagen den 25 april kl 18:00 - 19:00 i klubbhuset på Viksjö GK. Under mötet får ni information om säsongens verksamhet, träffa ledare och får reda på gruppindelningen. En del nya grupper kommer att behöva nya ledare så om du vill vara med som ledare anmäl gärna ert intresse.

MEDLEMSKAP I GOLFKLUBBEN
Alla Golfkulare i träning kommer att ha ett medlemskap i Viksjö GK. Klubben har olika kategorier som kan vara lämpliga för ditt barn. Vi kommer att informera om dessa på mötet.

Skandia Cup Dagläger 2017
Årets dagläger är den 17 juni klockan 10.00-12.00, då alla spelar en Skandia Cup bana. Skandia Cup är en av världens största ungdomstävlingar, där alla deltar på sin nivå. Förberedelser inför Skandia Cup görs på träningen och under spelpassen.

TÄNK PÅ: att barnen alltid har "kläder för väder". Aktiviteterna är utomhus. Se även till att barnen har med vattenflaska, frukt och att de har fått i sig lite energi innan de kommer till träningen

Välkomna!

Varmt välkomna till träning med glädje, gemenskap & uppmuntran!