Philip Robinson - PGA-Professional och Junioransvarig

Philip är 33 år och uppvuxen i Täby men bor numera i Stockholm och har spelat golf sedan han var 12 år. Philip började arbeta på Viksjö Golfklubb deltid, en kväll i veckan hösten 2011, för att sedan jobba heltid från och med 2012. Han kommer närmast från Vallentuna Golfklubb där han spenderade ungdomsåren och arbetade i reception och kansli samt med juniorträning, nybörjare och medlemmar 2006-2011.

Philip har:

• studerat på Gymnastik-och Idrottshögskolan i Stockholm samt lärarutbildning på Lärarhögskolan i Stockholm.
  • genomgått PGA och SGFs Tränarutbildning 2010-2013.
  • från början sina rötter inom fotbollen och lagidrott och spelade som bäst i division 2.

Philips mål med golf är att arbeta med det som finns och utveckla det till dess fulla potential. Vi är alla olika och kan därför inte svinga precis likadant. Ett par andra viktiga faktorer för att utvecklas maximalt i golfen är glädje och ödmjukhet. Glädje har en förmåga att skapa harmoni och trygghet och med hjälp av dessa två redskap kan man komma långt. Ödmjuket till spelet och leken vi utövar.

”Tillsammans kan vi göra golf riktigt kul!”

För bokning av lektion med Philip, klicka här>>>
Logga in med ditt Golf-ID och din personliga kod, sök sedan upp Philip Robinson för att hitta en ledig lektionstid.