Nybörjarkurs - Grönt kort

Grönt Kort är golfens utbildning för nya golfare och syftar till att ge dig kunskaper så att du snabbt kan komma ut på banan och uppleva golfens alla fördelar. Golfbanan är en fantastisk idrottsplats – kanske den vackraste bland alla! Golf är också en naturupplevelse som ger ett fysiskt och psykiskt välbefinnande. Dessutom finns det samtidigt ett tävlingsmoment för de som gillar att prestera. Golfen är en social och relationsskapande idrott som skapar kamratskap över alla gränser. Det som är positivt är att gammal kan spela med ung, proffs med amatör, tjej med kille osv.

Grönt Kort är golfens utbildning för nya golfare och syftar till att ge dig kunskaper så att du snabbt kan komma ut på banan och uppleva golfens alla fördelar.
Golfbanan är en fantastisk idrottsplats – kanske den vackraste bland alla! Golf är också en naturupplevelse som ger ett fysiskt och psykiskt välbefinnande. Dessutom finns det samtidigt ett tävlingsmoment för de som gillar att prestera. Golfen är en social och relationsskapande idrott som skapar kamratskap över alla gränser. Det som är positivt är att gammal kan spela med ung, proffs med amatör, tjej med kille osv.

För att du snabbt ska lära dig och redan från början ha roligt ute på banan är utbildningen indelad i tre områden:

  • Golfens olika slag
  • Golfens regler
  • Golfvett för roligare golf

Målet är att du med hjälp av utbildningen snabbt ska komma ut på banan och känna den härliga känslan när bollen flyger just dit du vill!

Vid färre anmälda än 5 stycken förbehåller vi oss rätten att ställa in kursen.

Anmälan sker via formuläret längst ner på denna sida.

Pris Nybörjarkurs/Grönt Kort
Vuxna 22 år och äldre: 
Ungdomar 14 - 21 år: 
Barn t o m 13 år:
(Priserna gäller från det året man fyller)

 

I kursen ingår:
Teorimaterial
Bollar och ev. hyra av klubbor vid träningspassen
Praktiska och teoretiska träningspass
5 st fadderrundor på 9-hålsbanan på Viksjö GK (värde 875 kr)

Kurstillfällen 2018 kommer läggas ut när de är planerade