Företagspaket

Viksjö Golfklubb är med ca 100 000 besökare per år en av Stockholms mest trivsamma och välbesökta anläggningar. Våra två banor, träningsområden och restaurang håller högsta klass och vår ambition är att ge alla gäster en härlig golfupplevelse.

Vi erbjuder företagspaket med följande innehåll:

• Exponering via reklamskylt på hål, vid parkering och första tee
  • Samlingsannons i intern-TV och på klubbens hemsida
  • Fri tillgång till konferensrum i klubbhuset
  • 20 % rabatt på företagsgolf

Träningsverksamhet
Vi har tre tränare på klubben. De erbjuder förutom traditionell klubbträning även klubbens sponsorer sina tjänster. Genom olika aktiviteter går det nu att få ut ännu mer av sitt engagemang på Viksjö, dessutom till attraktiva priser.

Restaurangen
För att kunna ge klubbens medlemmar, sponsorer och gästspelare en ännu bättre service driver vi sedan flera år tillbaka restaurangen och kiosken i egen regi med egen anställd personal. Fördelarna är många. Vi får kontroll över verksamheten och vi blir mycket flexibla när det gäller att erbjuda attraktiva golfpaket med både spel, mat och dryck.

För mer information, kontakta klubbchef Göran Näslund tel. 08-580 313 20, mobil 070-582 65 20 alternativt via e-post