Demodag med Ping 28/4

Viksjö Golfklubb tillsammans med Ping välkomnar alla medlemmar till demodag lördagen 28 april kl. 14.00-18.00

PING är ett familjeföretag som grundades 1959 i Karsten Solheims garage. Karstens frustration med sin puttning inspirerade honom till att designa en putter som gav ett "pingande" ljud ifrån sig när den träffade en golfboll. Idag är PING synonymt med innovation, kvalitet och service inom golfvärlden. För närvarande producerar PING klubbor i alla kategorier: drivers, fairwaywoods, hybrider, järnklubbor, wedgar och putters.

Nya G400familjen har blivit en mycket populär serie bland amaöter samt proffs på världens tourer. Senaste Majorvinnaren Patrick Reed kammade hem den gröna kavajen med en Ping G400-driver i bagen.

För att få den bästa testupplevelsen rekommendera vi att du boka en tid nedan i formuläret!

Gör din anmälan