Anmälan/uppdatering av uppgifter till Ungdom 2017

Uppdatering av personuppgifter/anmälan till träning för dig som var med i träning på klubben 2016

TRÄNING Ungdom

Här anmäler sig de som tidigare tränat med ungdom och knattar som blir ungdom 2017. Träningen pågår mellan v.18 - 24 och v.33 - 38. Träningsdagar för ungdom är måndagar, tisdagar, onsdagar, torsdagar eller lördagar. Träningspassen ligger mellan 16.45-20.15 på vardagarna och på lördagarna beror tiden på aktiviteten. Information till dessa träningspass skickas alltid ut till berörda. Det kommer även vara ett ungdomsläger som inleds med Skandia Cup den och 21 juni och sedan fortsätter v.27, måndag 3 juli-onsdag 5 juli. Anmälan till lägret sker separat via hemsidan.

Träningen planeras och leds av våra PGA-utbildade tränare, Per Johansson och Philip Robinson. Till sin hjälp har de utbildade ledare som tar ett av gruppens pass i veckan.
Alla grupper i ungdom har även ett spelpass i veckan som leds av coacher och föräldrar. Gruppindelning, träningstider och träningsdagar och tid för träning och spelpass framgår av den Grupper Ungdom 2017

I anmälningsschemat syns enbart när Ungdomsträningen startar. Vi kommer lägga upp en länk med samtliga träningspass.

Alla grupper behöver coacher eller föräldrar som hjälper till under träningspassen och vid spelpassen. Du behöver inte kunna något om golf för att hjälpa till! Det enda du behöver är vilja- utbildning och vägledning får du av oss på klubben. Vem som är ansvarig coach för just ditt barns grupp ser du på bilagan. Du är välkommen att ringa honom/henne om du har frågor eller vill vara med och hjälpa och undrar vad det innebär att hjälpa till som coach för ditt barns grupp!

PRIS
1 950kr träningsavgift
950kr Coach för en grupp
För att vara med i träningen måste du vara medlem i Viksjö GK.
Kontakta Eva Wijkmark på kansliet så hjälper hon dig, 08-580 313 10

Vill du som förälder hjälpa till och vara med som coach? Klicka Här>>>

Ungdomsläger
Här kan du läsa mer om och anmäla dig till ungdomslägret.

Välkomna!

Kursinformation

Gör din anmälan/ barnets uppgifter först

Betalning - Anmälan/uppdatering av uppgifter till Ungdom 2017

Namn Antal Enhetspris Summa
Ungdomsträning 2017: 1 1950 kr 1950 kr
Moms: 0,0 kr
Totalt: 1950 kr
Payex logo Betalning kommer att ske
via Payex säkra betalsida.