Till sidans innehåll

Varmt välkommen till Viksjö Golfklubb!

Följande gäller för spel under vintern;

18-hålsbanan

• Hål 1, 2, 3, 9, 10, 11, 12, 13 och 18 är öppna med vintergreener.
  • Banan är enbart öppen för medlemmar med spelkategori vardagsspel (spel helgfria vardagar) och 7-dagarsspel (spel alla dagar) men stängd för greenfeespel.
  • Spel får endast ske i ruff eller från slagmatta på fairway. Slagmattor finns att köpa i kansliet på vardagar för 40 kr.

9-hålsbanan

• Ambitionen är att hålla 9-hålsbanan öppen året om med sommargreener. När risk finns för långvariga skador på greenerna stängs emellertid banan, läs mer>>>.
  • Greenfee betalas innan start. Enhetspris för alla. 100 kr för senior och 50 kr för junior.
  • När klubbhuset är stängt betalas greenfee via brevinkast på baksidan av klubhuset.

Bollränna alla dagar på båda banorna.

Veckans lunch

• Viksjö GK