Till sidans innehåll

Onsdagsligan 2014

Säsongens sista Kavaj är nu ett minne blott. Det återstår endast en ligaomgång på onsdagen den 24 september, sen är även ligan klar. Det är väl ganska klart vem som kapar den finaste titeln men det finns ju faktiskt några prisplatser efter den allra översta.

AVSLUTNINGEN 2014

Ni har väl bokat av lördag den 27 september för Onsdagsligans avslutning. Det blir en heldag på golfbanan från tidig morgon till sen kväll.

Mer info om avslutningen kommer under helgen på denna sida.

För att kunna räkna resultat i Kavajen och Ligan måste Medlemsavgiften som är 450 kr vara inbetalad till Viksjö Golfklubbs bankgiro 102-0387 eller kan betalas i Receptionen på klubben. Av denna avgift går huvuddelen till avslutningen men stöttar också prisbordet under säsongen.

Ledamöter:
Martin Engel, ordförande.
Jan Törner, Ledamot
Lars Erlandsson, Ledamot/Kassör
Staffan Temrell, Ledamot

I Nyhetsrutan till vänster redovisas aktuella nyheter som rör Onsdagsligans verksamhet.

Verksamhetsplan för 2014

Om Onsdagsligan